Vlaggenparade uitstapjes in de omgeving (2024)

Vlaggenparade

tijdelijke activiteit dordrecht, Zuid-Holland, Pictura Dordrecht - Wapperende vlaggen in de Voorstraat, Dordrecht!

vandaag nog gesloten, geopend vrijdag 2 augustus 2024 t/m vrijdag 1 november 2024, van 900 uur tot 17:00 uur

info bookmark_border mail

Tentoonstelling Aahhh..!

tijdelijke activiteit dordrecht, Zuid-Holland (1.02km) - Kom in deze familietentoonstelling op verrassende, persoonlijke en interactieve manier van alles te weten over het lichaam, seksualiteit, gender en consent. Bepaal zelf wat je ontdekt én wat niet.

geopend, dinsdag 9 januari 2024 t/m zondag 24 november 2024, van 10:00 uur tot 17:00 uur

info bookmark_border mail

30+ Dancing Party Dordrecht

tijdelijke activiteit dordrecht, Zuid-Holland, Wantijpaviljoen (1.83km) - Wantijpaviljoen organiseert een 30+ Dancing Party!

vandaag nog gesloten, geopend zaterdag 26 oktober 2024 t/m zondag 27 oktober 2024, van 20:00 uur tot 01:00 uur

info bookmark_border mail

Biesbosch MuseumEiland in Nationaal Park de Biesbosch

werkendam, Noord-Brabant (9.03km) - Geen natuurgebied is zoals de Biesbosch. Verken de natuur, vaar mee en leer meer over de geschiedenis van deze bijzondere plek. De start? Dat is het Biesbosch MuseumEiland in Werkendam. Boeiend van binnen en razend mooi van buiten.

info bookmark_border mail biesboschmuseumeiland.nl

Ontsnap uit de gevangenis via spannende opdrachten of... golfen!

rotterdam, Zuid-Holland (10.51km) - Laat je niet kennen en bevrijd jullie gezin of team uit de cellen van Prison Island via spannende challenges! Of - uniek - golf jezelf uit de gevangenis. Bij Fun Village hebben ze allemaal spannende activiteiten voor een gaaf dagje uit!

info bookmark_border mail funvillage.nl

Hollywood Event Center: race, golf en ontsnap als een ster!

rotterdam, Zuid-Holland (13.28km) - Racen als een echte autocoureur, spelen op een interactieve minigolfbaan of ontsnappen uit een kubus, het kan allemaal bij het Hollywood Event Center!

info bookmark_border mail hollywoodeventcenter.nl

Jules BoulesBitesBar Rotterdam: eten, drinken en jeu-de-boulen!

rotterdam, Zuid-Holland (13.37km) - Combineer een potje je-de-boules tegen je vrienden, familie of collega's met een borrelplankje en een drankje bij Jules BoulesBitesBar!

info bookmark_border mail boulesbitesbar.nl

Outside Escape Dordrecht

dordrecht, Zuid-Holland (0.39km) - Ontdek de verborgen hoekjes van Dordrecht met een mysterieuze stadswandeling van Outside Escape

Bootje varen en theetje drinken in De Theetuin

ridderkerk, Zuid-Holland (6.04km) - Het lekkerste theefeestje vier je op het terras van De Theetuin in Ridderkerk. Terwijl de hapjes rondgaan en de thee staat te dampen, geniet je van het prachtige uitzicht over de Waal.

info bookmark_border mail detheetuinrijsoord.nl

Olala Chocola

dordrecht, Zuid-Holland (0.02km) - Bij Olala Chocola draait alles om chocola! Geniet van hun zelfgemaakte bonbons, bestel je eigen smaak chocola of volg een workshop.

info bookmark_border mail

Een pottenbakkerij in een oud brandspuithuisje: Atelier Hof 3

dordrecht, Zuid-Holland (0.07km) - Neem een kijkje bij de pottenbakkerij in het voormalig Brandspuithuisje op Hof 3. Hier zie je de pottenbakker aan het werk en kun je even uitrusten op het kleinste binnenplaatsje van Dordrecht.

info bookmark_border mail

Rondvaart met de Dordtevaar

dordrecht, Zuid-Holland (0.08km) - Stap aan boord van de elektrische open sloep de Dordtevaar en zie Dordrecht zoals je deze mooie stad nog nooit gezien hebt.

info bookmark_border mail

Het Hof van Nederland

dordrecht, Zuid-Holland (0.08km) - In Het Hof van Nederland is de geschiedenis springlevend. Ontdek hier een bijzondere mijlpaal in de geschiedenis van Nederland.

info bookmark_border mail

Si Barone

dordrecht, Zuid-Holland (0.08km) - Verken Dordrecht vanaf het water met rondvaarten van Si Barone.

info bookmark_border mail

No.28 Wonen en Lifestyle

dordrecht, Zuid-Holland (0.16km) - No.28 is dé winkel op het gebied van wonen en lifestyle. Fans van landelijke woondecoratie kunnen hier hun geluk niet op. Midden in het centrum van Dordecht, dus ook nog eens op de winkelroute. Loop eens binnen!

info bookmark_border mail

Café De Beurs

dordrecht, Zuid-Holland (0.23km) - Café de Beurs is een oud bruin café bij het Scheffersplein in Dordrecht. Hier is het altijd gezellig! Of je nu binnen zit of buiten op het terras.

info bookmark_border mail

Dordrechts Museum

dordrecht, Zuid-Holland (0.25km) - Het Dordrechts Museum is een rijksmuseum in Dordrecht en een van de oudste musea van Nederland.

info bookmark_border mail

De Dordtse Markt

dordrecht, Zuid-Holland (0.28km) - De bekroonde Dordtse Markt is een gezellig uitje langs tientallen kramen.

info bookmark_border mail

Huis van Gijn

dordrecht, Zuid-Holland (0.4km) - Ooit woonde verzamelaar Simon van Gijn in dit museum. Hij verzamelde allerlei soorten kunstnijverheid en speelgoed uit de 19de eeuw.

info bookmark_border mail

Dagje Dordrecht? Ga op ontmoetingsreis!

dordrecht, Zuid-Holland (0.43km) - Een gepassioneerde vioolbouwer, een barbieverzamelaar en de koster van de Sint-Maria Maior: met een ontmoetingsreis door Dordrecht maak je kennis met bijzondere mensen die je niet zomaar tegenkomt. Een onvergetelijk groepsuitje!

info bookmark_border mail

Op pad met Waterbus Dordrecht

dordrecht, Zuid-Holland (0.48km) - De Waterbus van Dordrecht neemt je met fiets en al mee. Stap uit bij de Biesbosch, ga naar Papendrecht en Kinderdijk of vaar mee naar de Rotterdamse haven.

info bookmark_border mail

Stoomsleper Pieter Boele

dordrecht, Zuid-Holland (0.52km) - In Dordrecht ligt de enige Rijnstoomsleper van Nederland: de Pieter Boele. Bewonder dit unieke schip van de kade of huur hem voor een vaartocht.

info bookmark_border mail

Schouwburg Kunstmin

dordrecht, Zuid-Holland (0.55km) - Neem een kijkje in de prachtige Schouwburg Kunstmin. Leuk om gewoon even rond te lopen of te genieten van een toneelvoorstelling.

info bookmark_border mail

Grote Kerk Dordrecht

dordrecht, Zuid-Holland (0.64km) - Het belangrijkste monument van Dordrecht is de Grote Kerk Dordrecht. Bewonder de imposante architectuur of beklim de toren.

info bookmark_border mail

4 Your Games

dordrecht, Zuid-Holland (0.68km) - Bij 4 Your Games in Dordrecht vind je enorm veel bordspellen: van de klassiekers tot minder bekende games. Schuif aan een tafeltje en probeer ze uit!

info bookmark_border mail

Cultuurhuis Energiehuis

dordrecht, Zuid-Holland (0.78km) - Voel de energie in deze voormalige elektriciteitscentrale. Eigentijdse podiumkunsten krijgen hier alle ruimte.

info bookmark_border mail

Proef Afrika tijdens een zomerse swingende workshop

zwijndrecht, Zuid-Holland (0.79km) - Dans op Afrikaanse ritmes en bespeel prachtige exotische slaginstrumenten: proef Afrika en ontdek het aanstekelijke ritme van muziek en dans tijdens een percussieworkshop.

info bookmark_border mail

Nationaal Onderwijsmuseum

dordrecht, Zuid-Holland (1.02km) - Benieuwd naar hoe het onderwijs er vroeger uitzag? Bezoek het Nationaal Onderwijsmuseum in Dordrecht. Het enige museum waar alle onderwijsmiddelen uit Nederland of uit een van de voormalige koloniën te bewonderen zijn.

info bookmark_border mail

Binnenvaartmuseum Dordrecht

dordrecht, Zuid-Holland (1.15km) - Een museum in een boot: hoe cool is dat? Het Binnenvaartmuseum in Dordrecht bevindt zich heel passend in een schip van de binnenvaart!

info bookmark_border mail

Museum Dorpsbehoud Papendrecht

papendrecht, Zuid-Holland (1.35km) - Museum Dorpsbehoud Papendrecht vertelt de geschiedenis van het dorp in de Alblasserwaard. Maak een reis met de tijdmachine!

info bookmark_border mail

Winkelcentrum De Meent

papendrecht, Zuid-Holland (1.51km) - Lekker een dagje winkelen in Papendrecht? In winkelcentrum De Meent zijn wel meer dan honderd winkels gevestigd!

info bookmark_border mail

Openluchtzwembad Wantijbad

dordrecht, Zuid-Holland (1.59km) - Het Wantijbad is een openluchtzwembad in Dordrecht. Naast verschillende baden is er ook een speelgracht voor kleine kinderen.

info bookmark_border mail

Mountain Network Dordrecht

dordrecht, Zuid-Holland (2.03km) - Kom klimmen bij de klimhal van Mountain Network in Dordrecht. Hier zijn twee klimhallen, een boulderhal en een trainingsruimte. De hal valt goed op in het straatbeeld door de hoge ramen die zicht geven op de klimmuren.

info bookmark_border mail

Vlaggenparade uitstapjes in de omgeving (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Fredrick Kertzmann

Last Updated:

Views: 5277

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fredrick Kertzmann

Birthday: 2000-04-29

Address: Apt. 203 613 Huels Gateway, Ralphtown, LA 40204

Phone: +2135150832870

Job: Regional Design Producer

Hobby: Nordic skating, Lacemaking, Mountain biking, Rowing, Gardening, Water sports, role-playing games

Introduction: My name is Fredrick Kertzmann, I am a gleaming, encouraging, inexpensive, thankful, tender, quaint, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.